OPERATIONAL LEASE

RENAULT BUSINESS FINANCE EN OPERATIONAL LEASE

Met Operational Lease neemt Renault Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen. Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease-overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij uw Renault-dealer. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Er zijn verschillende varianten van Operational Lease mogelijk, zoals bijvoorbeeld Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Short Lease. Hieronder vindt u een korte omschrijving van twee van deze leasevormen.

Uw Renault-dealer informeert u graag over alle mogelijkheden

‘De auto van de zaak’

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde ‘auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. De werkgever bepaalt maandelijkst een vast leasebedrag, waarin alle kosten van uw auto zijn opgenomen.

Full Operational Lease heeft geen invloed op de bedrijfsbalans.

Netto Operational Lease
 

Bij Netto Operational Lease, houdt u verzekering, het onderhoud en de reparatie in eigen beheer. Renault Business Finance verzorgt voor u de financiering op maat. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en de aantrekkelijke huurtarieven. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde componenten toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en/ of vervangend vervoer.